vinohispania.es vinohispania.es vinohispania.es  

Nova edició del "Tast amb Llops" que se celebrarà el proper 3 de maig a Gratallops

Tast amb Llops és un dels actes que es realitzen en el marc de la Mostra de Vins de les D.O. de la comarca del Priorat que tindrà lloc entre els dies 28 d’abril i el 5 de maig. Com a referent complementari als actes que es fan a Falset Tast amb Llops aplega enòlegs, viticultors i amants del vi, en un quadre cultural on la música, el vi i la cultura es barregen entre converses i sabors.
Participaran onze cellers de Gratallops: Álvaro Palacios, Clos Figueras, Clos Mogador, Clos Manyetes, Clos i Terrases, Sara i René Viticultors, Celler de l'Abadia, Saó del Coster, La Vinya del Vuit, Celler Ripoll Sans i Celler Cecilio. Aquest any s’ha convidat al celler Burgos-Porta de Poboleda i cellers de la Denominació d’origen Vétroz, regió suïssa que mostra característiques en comú amb els vins de Gratallops, pel que fa el terreny i com el fet de disposar de denominació d’origen pròpia.
Un dels objectius principals de l’acte és donar a conèixer i promocionar els Vins de poble de Gratallops. Per aquest motiu bona part dels vins que participaran en aquesta edició estan elaborats amb raïm procedent del municipi de Gratallops. Es tracta de posar de relleu la personalitat dels vins d’aquest municipi, conseqüència de les peculiaritats climàtiques i característiques edafológiques diferencials de la zona.
Tast amb Llops és una ocasió única per tastar vins de petites produccions difícils d’aconseguir per la seva exclusivitat o preu en un gran ambient. Alhora es pot gaudir d’un aperitiu-buffet que ofereix el restaurant Cal Llop. Les copes que s’utilitzaran son gentilesa de la casa Riedel. Tot plegat amenitzat amb un concert de jazz en directe. El preu del Tast és de 50 € per persona amb un aforament de 150 places.
L’èxit de la passada edició ha fet que aquest any hi hagi una gran expectativa i siguin poques les places que resten per l’esdeveniment. Les reserves es fan a l’Hotel Cal Llop (977839502).
Celler de l’Abadia • Carrer de la Font 38 •APARTAT DE CORREUS 12 • 43737 Gratallops • Tarragona • ESPAÑA
disseny Ingenia amb tecnologia Vinum.cat